À la carte


Med hjerte for god mat og riktig tilbehør i glasset

Småretter

Skagensalat med tomat foccacia   130,-


A:  skalldyr, egg, hvete


Hummerbisque   130,-


A: fisk, skalldyr, melk


Crispy and   130,-
Andeconfit, asiatisk coleslow og chilimajones.

A: fisk, skalldyr, soya, hvete, sesam, egg.


Smørstekte kamskjell  130,-
med ristet blomkål pure og avruga kaviar.
A: melk, skalldyr.

Hovedretter

Pasta med kantarell  279,-

Karantell, trøffel. marigiano reggiano.
A: melk, hvete.



Storfe indrefilet  379,-
Honning glaserte rotgrønnsaker, fondantpot eter, grønn pepper med cognac saus

A: melk.


Hjort ytrefilet  349,-

serveres med rotgrønnsaker, sopp, viltsaus og mandelpotetmos.

A: melk.



Mariawase combo  299,-

20 biter sushi nigiri, sashimi og maki.
A: skalldyr, fisk, sesam, hvete, egg, soya, melk.

Dessert

Panna Cotta med multer  120,-

A: Melk.


Tiramisu  120,-

A: hvete, melk, egg.


Sjokoladeterte  120,-
med Dulce de leche og mascarponekrem.

A: melk, gluten, egg.



Høstmeny

5 retters 599,-

Smørstekte kamskjell

Hummerbisqe

Pasta med kantarell og trøffel

Storfe indrefilet

Sjokoladeterte